add_action( 'wp_footer', 'mycustom_wp_footer' ); function mycustom_wp_footer() { ?> Process Teknik - Sørig Group I/S
Go to Top

Process Teknik

Kontakt os nu på: Tlf. + 45 96 540 540 – Mobil. +45 22 48 06 22 – E-mail: info@soerig.dk – Adresse: Hækken 3. 9310 Vodskov

Process Teknik

Sørig’s Process Teknik arbejder ud fra en devise om, at stor fleksibilitet i tilgangen til de forskellige opgaver, giver det bedste resultater og de gladeste kunder. Fleksibiliteten i vores arbejde giver os mulighed for at tage specifikke hensyn til de ønsker og behov vores kunder har.

Vi har gennem vores år i branchen opbygget stor erfaring og ekspertise i alt fra de mere traditionelle PLC og mikro-PLC systemer til soft-PLC
inden for de markedsledende fabrikater. Vi har dermed de nødvendige kundskaber og kvaliteter, til at løse de problematikker du har i din virksomhed.

Vi er meget fokuserede i retning af automation, og de opgaver der følger med i denne proces – vi er specialister i udvikling af software samt SRO- og SCADA-anlæg.
Sørig’s Process Teknik kan derfor udføre arbejdsopgaverne som total- og delentrepriser, vi kan fungere som direkte leverandører eller som underleverandør, eller vi kan være behjælpelig i din virksomhed som en ekstra medarbejder i en kortere eller længere periode.

Har du spørgsmål angående vores process teknik, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@soerig.dk, eller ringe til os på Tlf. 96 54 05 40, så får vi en uforpligtende snak om, hvilke ønsker og behov du har for process teknik.

Et udpluk af vores referencer

5 4 3 2 1

Kan vi hjælpe dig? Ring på 96 54 05 40 eller skriv på: info@soerig.dk

'UA-54556701-1'