Kompetencer

Sørig Group I/S opbygger alle former for nye styringer og kontrol til maskin- og produktionsanlæg inden for alle brancher.

Styringerne opbygges efter kundens ønsker og specifikationer, dermed sikrer vi os, at kundens egentlige behov bliver opfyldt 100 %.

Vi udfører

  • Projektering af kontrol- og styretavler
  • PLC-programmering
  • HMI / Scada-Programmering
  • Ombygning og opgradering af eksisterende systemer
  • Service og fejlfinding

Sørig Group I/S kan også aktivt indgå i kundens virksomhed, som en ekstra medarbejder i en aftalt periode. Denne løsning er meget fleksibel for vores kunder, da vi således kan indgå i en eller flere faser af projektet.

PLC-Programmering

Sørig Group I/S programmerer alle traditionelle PLC og mikro-PLC systemer til soft-PLC, inden for de markedsledende fabrikater, men dog primært disse 2 PLC produkter:

  • Allen Bradley
  • Siemens

Men vi har også kendskab til at programmere i

  • Omron
  • Telemecanique
  • Square D

Vi er dog ikke begrænset til blot at anvende disse fabrikater, og vi kan derfor også benytte andre fabrikater hvis kunden ønsker det.

Alle vores PLC programmer opbygges struktureret, og naturligvis efter Sørig Group I/S standard, eller den standard, som kunden anvender i forvejen således at kunden får det optimale udbytte ud af af PLC programmet.

Alle programmerne opbygges i videst muligt omfang i enkel og logisk ladder/Function Block/ eller step programmering, hvilket er med til at sikre, at det er nemt at supportere efterfølgende.

Slutkontrol og funktionstest

Alle styretavler og alt software gennemgår en grundig slutkontrol og funktionstest (Factory Acceptance Test). Hvis kunden ønsker det, inviteres kunden naturligvis med på denne test, hvilket sikrer, at kunden får det ønskede produkt inden afsendelse og idriftsætning. Under idriftsættelse kan vi være behjælpelig med en eventuel indregulering/indkøring.

HMI / Scada-Programmering

HMI

Sørig Group I/S programmerer fortrinsvis i Allen Bradley og Siemens HMI paneler, som opbygges struktureret, og efter den standard som kunden anvender i forvejen. Alternativt anvendes standard Faceplates, som Sørig Group I/S har udviklet gennem årene. Denne procedure sikrer, at brugerfladen på panelerne er ens, og i videst mulig omfang svarer til brugerfladen på scadasystemet.

SCADA

Hos Sørig Group I/S udvikler vi Scada-systemer i tæt samarbejde med kunden. Vi står desuden også for oplæring og uddannelse af driftspersonalet i anvendelse af det udviklede SCADA system.
Sørig Group I/S anvender fortrinsvis Scada systemer fra Rockwell Software, men udvikler også i andre systemer hvis kunden ønsker det.

Sørig Group I/S udvikler både ”Standalone”, ”Client/Server” og redundante løsninger, og vores løsninger kan leveres som bærbare / Stationære operatørstationer, og panel-PC efter kundens ønske.

Har du spørgsmål angående vores process teknik, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@soerig.dk, eller ringe til os på tlf. (+45) 96 54 05 40, så får vi en uforpligtende snak om, hvilke ønsker og behov du har for process teknik.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os