Process teknik

Sørig Group I/S arbejder ud fra en devise om, at stor fleksibilitet i tilgangen til de forskellige opgaver, giver det bedste resultater og de gladeste kunder. Fleksibiliteten i vores arbejde giver os mulighed for at tage specifikke hensyn til de ønsker og behov vores kunder har.

Vi har gennem vores år i branchen opbygget stor erfaring og ekspertise i alt fra de mere traditionelle PLC og mikro-PLC systemer til soft-PLC inden for de markedsledende fabrikater. Vi har dermed de nødvendige kundskaber og kvaliteter, til at løse de problematikker du har i din virksomhed.

Vi er meget fokuserede i retning af automation, og de opgaver der følger med i denne proces – vi er specialister i udvikling af software samt SRO- og SCADA-anlæg.

Sørig Group I/S kan derfor udføre arbejdsopgaverne som total- og delentrepriser, vi kan fungere som direkte leverandører eller som underleverandør, eller vi kan være behjælpelig i din virksomhed som en ekstra medarbejder i en kortere eller længere periode.

Har du spørgsmål angående vores process teknik, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@soerig.dk, eller ringe til os på tlf. (+45) 96 54 05 40, så får vi en uforpligtende snak om, hvilke ønsker og behov du har for process teknik.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os